Promotiemateriaal

Hoe meer mensen met autisme worden aangemeld, hoe beter wij in staat zijn om autisme beter te begrijpen en mensen met autisme te ondersteunen. Wij nodigen u van harte uit om hierbij te helpen! Wat kunt u doen:

  • U kunt de onderstaande flyers downloaden en delen via uw website, (digitale) nieuwsbrief, forum of social media (Facebook, LinkedIn, etc.).
  • U kunt papieren flyers bestellen of de onderstaande flyers uitprinten en deze zichtbaar voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme en volwassenen met autisme neerleggen (bv. in wachtruimtes of groepsruimtes). Om flyers te bestellen kunt u een e-mail sturen naar info@nederlandsautismeregister.nl.
  • U kunt posters bestellen en deze zichtbaar voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme en volwassenen met autisme ophangen. Om posters te bestellen kunt u een e-mail sturen naar info@nederlandsautismeregister.nl.
  • U kunt een digitale sheet aanvragen voor op een elektronisch scherm (bv. in wachtruimtes). In overleg kunnen wij deze sheet aanpassen aan uw wensen met betrekking tot een bepaalde doelgroep. Wanneer u interesse heeft in een digitale sheet kunt u een e-mail sturen naar info@nederlandsautismeregister.nl.
  • Wij kunnen een presentatie houden op een bijeenkomst, vergadering of bij een cliëntenraad. Ook kunnen wij met een stand op een informatiemarkt staan. Op deze manier kunnen wij face-to-face meer informatie geven over het Nederlands Autisme Register.
  • U kunt de flyer doorsturen naar uw medewerkers en zoveel mogelijk andere autisme-professionals in uw netwerk.
  • U kunt een link naar de website www.nederlandsautismeregister.nl plaatsen op uw website.
  • Heeft u zelf autisme, of bent u een ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger van een persoon met autisme? Dan kunt u hier meer informatie vinden over deelname.


Posters en flyers

Algemene NAR poster en flyer

Poster en flyer voor ouders van jonge kinderen met autisme

Poster en flyer voor ouders of wettelijk vertegenwoordigers van volwassenen met autisme en een verstandelijke beperking