NAR in cijfers

Met trots presenteren we aan u: NAR in cijfers.

Dit is een online interactief dashboard waar u verschillende groepsgegevens van het NAR kunt inzien en vergelijken. Zo kunt u hier de gemiddelde rapportcijfers inzien die onze deelnemers sinds 2016 hebben gegeven voor verschillende levensgebieden én deze vergelijken met Nederlandse gemiddelden (data van het Centraal Bureau voor Statistiek).

Ook kunt u bij ‘NAR in cijfers’ gegevens op provincieniveau bekijken en vergelijken. U kunt bijvoorbeeld per provincie zien hoe hoog het percentage is met betaald werk of hoe hoog de tevredenheid is met ontvangen behandelingen.

U kunt in dit dashboard natuurlijk ook informatie inzien over de meting van 2021 (de factsheets). Net als in de oude factsheets staan er grafieken met gegevens over de deelnemers. We beschrijven op deze pagina's onder andere hoeveel deelnemers er mee hebben gedaan met de jaarlijkse meting, welke behandelingen zij gevolgd hebben, welk onderwijs zij volgen, wat hun woonsituatie is en nog veel meer!

We hopen met dit dashboard de gegevens die het NAR verzamelt inzichtelijker te maken voor deelnemers, zorgaanbieders, gemeentes, journalisten en alle andere geïnteresseerden.


Klik hier om naar NAR in cijfers te gaan