Bewaartermijn

Persoonsgegevens worden bewaard vanaf het moment dat iemand het aanmeldformulier invult op de website. Indien deze persoon de inschrijving verder niet afrondt (de inschrijfvragenlijst niet invult) worden de persoonsgegevens na maximaal 365 dagen verwijderd.

In het geval dat de inschrijving wel wordt afgerond, worden de persoonsgegevens bewaard tot 10 jaar na het einde van het Nederlands Autisme Register. Ook na uitschrijving worden de persoonsgegevens bewaard. Ze worden nog bewaard na uitschrijving omdat het gaat om een longitudinaal onderzoek. Persoonsgegevens zijn daarbij nodig om te vergelijken met nieuwe aanmeldingen, zo voorkomen wij dat mensen zich twee keer inschrijven.

Op uw verzoek kan persoonlijke informatie (naam, adres en woonplaatsgegevens) na uitschrijving worden verwijderd uit onze database. De gegevens die via de vragenlijsten zijn verzameld blijven beschikbaar voor onderzoeksdoeleinden. Als u gegevens wilt laten verwijderen kunt u contact met ons opnemen via info@nederlandsautismeregister.nl.